ترکیه از نظر تولید محصولات کشاورزی ارگانیک در رتبه نخست اروپا
ترکیه از نظر تعداد تولیدکنندگان در بخش کشاورزی ارگانیک در رتبه هفتم در جهان و در رتبه نخست اتحادیه اروپا قرار دارد.

ترکیه از نظر تعداد تولیدکنندگان در بخش کشاورزی ارگانیک در رتبه هفتم در جهان و در رتبه نخست اتحادیه اروپا قرار دارد.
ترکیه فعالیت های کشاورزی ارگانیک خود را که قبلا از 8 محصول آغاز شده بود ، در حال حاضر به 235 محصول از سال گذشته افزایش داده ، و توانسته 7 درصد از محصولات وارداتی اروپا در این زمینه را تأمین کند.
علاوه بر این ، ترکیه با 211 تن صادرات، به ششمین کشور صادر کننده محصولات ارگانیک به کشورهای اروپایی تبدیل شده است.
با وجود تأثیرات منفی پاندمی کرونا در سال گذشته ، 1.6 میلیون تن محصولات ارگانیک در ترکیه تولید شده است.
در ترکیه بیشتر، محصولاتی چون انجیر خشک ، زردآلوی خشک ، کشمش ، گندم ، زیتون ، فندق ، گردو ، پسته ، حبوبات ، گیاهان معطر دارویی ، پنبه ، توت، میوه ها و سبزیجات تازه مطابق با روش های کشاورزی ارگانیک تولید می شود. در میان محصولات فرآوری شده ، انواع آب میوه و کنسانتره ، میوه ها و سبزیجات منجمد و روغن زیتون ، بیشتر از دیگر محصولات به چشم می خورند.
علاوه بر این ، ترکیه طی سالهای اخیر در تولید فرآرودههای حیوانی ارگانیک نیز پیشرفت داشته است. به این ترتیب محصولات ارگانیکی چون گوشت ، شیر ، ماست ، پنیر ، تخم مرغ و عسل جای خود را در بازارهای جهانی یافته اند.